Funny Horse Fails & Falls 2019 | Equi Rider

Hoi!

Any kind of hate will be directly deleted.
I do not own any of these clip, except the ones of Equirider.official, that’s me haha

Ik ben Nadi Dunning, 17 jaar oud en ik ben een dressuuramazone met internationale ambities. Ik heb met de pony’s meerdere keren op de Regiokampioenschappen en hippiade mogen rijden. Met mijn paard heb ik in 2018 in het JSP gezeten, en mochten we op de regio rijden.

Ik rij op het moment 1 paard: Fairytale, mijn eigen 9 jarige KWPN merrie, haar start ik nu in het Z1 en Z2 startgerechtigd, mijn doel is om dit jaar Junioren te gaan starten.

Op mijn kanaal kun je vooral video’s verwachten waarin ik jullie mee neem in mijn leven, Fee is niet een paard waar alle knopjes op zaten, en ook is het geen top paard, maar ik wil jullie laten zien, dat ondanks je geen ‘top’ paard hebt, je hier toch ontzettend veel lol mee kan hebben!

Shoutout naar mijn sponsors!
Celeris Rijlaarzen maakt rijlaarzen naar wens en op maat!
Mg-horseropes maakt touwproducten naar wens
Malissa Foto & videografie voor mooie foto’s en documantaires
Horsedesign_nl voor leuke paardenspullen die niet de hoofdprijs zijn!

Veel plezier op mijn kanaal ♥
Liefs Nadi !

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *